2009-09-10
毎次帮衬, 都有食不厌的菜式, 款式够多, 差不多食"云"o西, 没有难食的料理!! 环境舒适.先来一个前菜小吃, 是青瓜牛舌粒, 有少少辣, 牛舌切成方形, 味道不错!去了N次, 可以介绍比大家既有以下几様野, 一定要试!1. 刺身并盘. 有7様刺身, 分别有甜虾、海胆、三文鱼、白肉豚、油甘鱼、北寄贝及鱿鱼,价钱只是二百多元,看份量,是超级抵食!又新鲜, 又好味, 不可错过!2. 豆腐鳗鱼天妇罗. 是用紫菜包著娟豆腐, 中间再夹一块鳗鱼, 蘸上脆浆再炸. 炸得火侯刚好, 食起来外面香脆, 里面嫩滑, 鳗鱼的肉又有质感, 食材配搭得岩岩好, 只是手工己花上一定的时间, 就是其中必试的菜式.3. 串焼: a. 盐烧牛舌(肉身极厚, 又焼得岩岩好, 塩焼一流!) b. 鸡中翼 (很惹味, 停唔到口....) c. 焼鹌鹑蛋 (虽然胆固淳比较高, 但又唔系成日食, 我覚得冇セ所谓, 最主要系真系焼得好食!) d. 盐烧鸡肾 (爽口, 正!)4. 南瓜沙律. 好甜好好味, 系健康之选! 5. 牛油果软壳蟹卷. o的
去了N次, 可以介绍比大家既有以下几様野, 一定要试!
b. 鸡中翼 (很惹味, 停唔到口....)
d. 盐烧鸡肾 (爽口, 正!)
4. 南瓜沙律. 好甜好好味, 系健康之选!
5. 牛油果软壳蟹卷. o的牛油果又系好新鲜, 软壳蟹炸得岩岩好, 好香脆!
6. 炸准山. 炸得好脆, 好似炸薯条o甘, 但又冇薯条o甘油, 值得试试!
7. 鱼汤锅. 材料丰富, 汤底鲜甜, 唔钟意食鱼都必定食到唔停口呀! 可以放乌冬落去食仲正!
8. 明太子炒饭. 味道好特别, 即叫即炒, 热辣辣食, 无得顶!
最后会送豆腐雪糕, 有时有芝麻味, 好有満足感!!
服务态度非常好, 勤斟水, 有礼貌!!!! 可以慢慢座, 唔会赶你走