2022-11-23
米芝莲一星旁遮菜是次人均消费:$1000总结:可以一试————————————————————————Keema Pau - 羊肉碎包,好好食!包好香牛油味,好软斯熟,羊肉好足香料味但唔会过咸,加埋啲脆脆薯条好香口,如果可以多几旧包就好.😋Tandoori Cobia - 份量比想像中多,好香鱼油味,肉质结实又唔会干,加埋啲yogurt去油腻,好食.Tandoori Anda - 烧鸡蛋上面有啲蟹肉同沙律,加少少干鱼子,口感creamy,非常开胃.Tamatar Ki Chaat - 本来想叫samosa chaat不过佢地冇,所以推介左呢个. 有啲小蕃茄同薯仔,加埋啲脆脆同几款酱,酸酸辣辣咁,个人觉得有啲太辣.Butter Naan - naan劲好食!The best in town!劲软绵!劲香牛油味!如果唔系已经饱到癫应该会疯狂食!Paneer Tikka - 呢个系烧芝士,口感同味道都似新鲜水牛芝士,个人黎讲好钟意,配埋啲yogurt一齐食,好快ko一旧.Butter Chicken - 正常发挥.Banana Sticky Toffee Pudding - 最钟意呢啲又甜
[New Punjab Club]
米芝莲一星旁遮菜
是次人均消费:$1000
总结:可以一试
————————————————————————
Butter Chicken - 正常发挥.
Banana Sticky Toffee Pudding - 最钟意呢啲又甜又rich嘅甜品. Pudding够湿,加埋爆谷味雪糕,劲想一个人食哂佢.
除左野食好食份量又大份之外,呢度都好多款gin & tonic拣,啱哂girls night out!
New Punjab Club (中环)
中环云咸街34号世界商业大厦地下