2021-10-04 413 浏览
💛真食评💛💛香港食过最好食既越南菜💛作为越南菜既爱好者,平时一唔知食乜就会走去食Pho,但好难食得返越南果阵风味经常见到呢间越南嘢排晒队(但明明佢对面都有一间越南嘢🙈🙈),排过一两次真系太热顶唔顺都系食唔到,之后有次撞啱佢啱啱开门等左一个就有得入去食,超级兴奋!!!结果一试爱上,捉男朋友一个月陪我食左三次🤣🤣🤣个鸡肉捞檬真系十级好食!!!!鸡肉扎肉仲多过啲粉,仲有好多配菜食落一啲罪疚感咁都冇!仲有个春卷一上枱就超吸引,竟然唔记得影相就食晒,热辣辣又大旧,又系必食推介!呢间餐厅真小店,个店员会好nice同你倾计分享下佢哋对待食物系几咁认真,亦坚持唔会做连锁大企业为赚钱弃质素,真心佩服!嚟紧会继续四访五访六访,因为仲好想试佢个越南包同埋蟹檬同埋越南咖啡!正!
💛真食评💛
💛香港食过最好食既越南菜💛
结果一试爱上,捉男朋友一个月陪我食左三次🤣🤣🤣
正!
招牌牛柳牛丸粉