2022-07-25
今日小朋友经过话好想食蛋千层糕,顺便我点左杯咖啡俾自己叉一叉电。。。小朋友话要杯 babyccino 就问下有无。。Staff 一开始唔知咩黎,我话冲咖啡d奶泡倒少少俾佢得唔得?佢话可以试下。咖啡一到无拉花个下已经知咩事,饮落口就已经讲埋粗口。。小朋友杯Babyccino 全部系粗泡。。佢都话难饮一间餐厅饮品同食物要夹。。本来一杯好饮既咖啡可以增加蛋糕既香味,可惜。。个蛋糕无报章讲得好味。。可以话非常普通!!卖单时Babyccino 计咖啡价~其实真系去过好多间cafe 同餐厅。一般都唔收,就算收都会系半价。落单个staff又无讲 menu 又无价钱又话试下..收钱..ok无免费lunch..明...我无问清楚..fine..一杯奶泡打到摇出黎咁,你都好意思收我38+10%.不知所谓!哩间野最正系Staffs 著到小贩咁,成件衫都系渍……收碟后只手污糟左就咁抹落衫到又再去送餐。最正系无一个staffs在意仪容。。污糟邋遢!请都唔食!后记:食完肚疴!真系好多谢间野同我地清肠胃
收钱..ok
无免费lunch..明...
我无问清楚..fine..
请都唔食!
后记:食完肚疴!真系好多谢间野同我地清肠胃