2023-06-12
入得去鲤鱼门就当然拣间高质素既黎食海鲜啦今日同大家介绍既系为于鲤鱼门既龙门海鲜酒家塘站行10分钟就到拣左几样我钟意食既野而餐厅海鲜系由「一乐也海鲜档」供应油盐焗奄仔蟹超好肉地既蟹膏爆多 张相已经系比我食左部分先影出黎肉又唔会太干而且好鲜味真心好食推介呀!!蒸鱼虽然大大条但蒸得啱啱好呀保持鱼肉幼嫩粉丝扇贝扇贝蒸得岩岩好弹牙粉丝完全吸收到汁粉丝又不会硬 够惹味饭后甜品-芒果 木瓜有我钟意食嘅芒果同木瓜两种橙色生果 都好甜 好食不得不提环境好大 有楼上楼下可以公司聚会仲有左右2边 好阔落坐得舒服员工个个服务态度超级好会想再黎食黎鲤鱼门唔洗谂喇 就依间啦!龙门海鲜酒家地址 鲤鱼门海傍道西20号地下G/F, 20 Hoi Pong Road West, Lei Yue Mun营业时间 12:00-23:00电话号码 27179886 #鲤鱼门#鲤鱼门街市#鲤鱼门美食#香港海鲜#香港海鲜市场#香港海鲜酒家#一起去看海#香港#香港探店#hkfoodie#香港海鲜#相机食先#美食#香港鲤鱼门海鲜#香港料理#香
入得去鲤鱼门就当然拣间高质素既黎食海鲜啦
油盐焗奄仔蟹
超好肉地既蟹
膏爆多 张相已经系比我食左部分先影出黎
肉又唔会太干而且好鲜味
真心好食推介呀!!
蒸鱼
不得不提环境好大 有楼上楼下可以公司聚会
仲有左右2边 好阔落坐得舒服
员工个个服务态度超级好
会想再黎食
黎鲤鱼门唔洗谂喇 就依间啦!
龙门海鲜酒家
地址 鲤鱼门海傍道西20号地下
营业时间 12:00-23:00
电话号码 27179886
#鲤鱼门#鲤鱼门街市#鲤鱼门美食#香港海鲜#香港海鲜市场#香港海鲜酒家#一起去看海#香港#香港探店#hkfoodie#香港海鲜#相机食先#美食#香港鲤鱼门海鲜#香港料理#香港餐厅#探店#打卡#香港生活#香港鲤鱼门#香港美食#香港打卡#香港旺角美食#油塘#旺角#香港美食探店#香港美食攻略#香港中菜#香港中菜推荐#小菜#龙门海鲜酒家