上次食完一次@doughbroshk 成家人都好钟意🍕 出开港岛就同妹妹买多次返去食😆 2款𝗣𝗶𝘇𝘇𝗮都拣咗𝗛𝗮𝗹𝗳 𝗻’ 𝗵𝗮𝗹𝗳($168-178)变相食齐4种口味😍.📍𝗧𝗛𝗘 𝗧𝗥𝗨𝗙𝗙𝗟𝗘 (𝗩/𝗚)黑松露𝗕𝗮𝘀𝗲 超香黑松露味🖤 什锦蘑菇又香又有咬口 加上𝗠𝗼𝘇𝘇𝗮𝗿𝗲𝗹𝗹𝗮、火箭菜、𝗣𝗮𝗿𝗺𝗲𝘀𝗮𝗻同橄榄油 食落清新又重菇菌香,好正😍 .📍𝗧𝗛𝗘 𝗣𝗔𝗥𝗠𝗔 2.0 番茄酱底加上水牛芝士同𝗣𝗮𝗿𝗺𝗲𝘀𝗮𝗻 𝗣𝗮𝗿𝗺𝗮 𝗛𝗮𝗺咸香,加上蘑菇同火箭菜嘅香味,好食❣️ .📍𝗧𝗛𝗘 𝗪𝗢𝗥𝗞𝗦 番茄底加上水牛芝士、辣肉肠、猪肉丸做𝘁𝗼𝗽𝗽𝗶𝗻𝗴𝘀肉香配上墨西哥腌辣椒食落味道好刺激🌶️ 爱辣人仕一定啱食😆 .📍𝗧𝗛𝗘 𝗖𝗛𝗜𝗖𝗞𝗘𝗡 & 𝗕𝗔𝗖𝗢𝗡 𝗠𝗘𝗟𝗧 最新出嘅口味,番茄底配以水牛芝士同牛至草 呢款芝士感觉特别多,食落软绵绵🧀加上烟肉、烟熏火腿同鸡肉嘅咸香好吸引😚 .𝗗𝗼𝘂𝗴𝗵𝗻𝘂𝘁𝘀拣咗𝗰𝗮𝗽𝗽𝘂𝗰𝗰𝗶𝗻𝗼 同𝗰𝗮𝗿𝗮𝗺𝗲𝗹 𝘁𝘄𝗶𝘀𝘁 ($38) 表面拣咗肉桂糖🍩口感松软中间爆馅 𝗰𝗮𝗽𝗽𝘂𝗰𝗰𝗶𝗻𝗼有咖啡嘅甘香,𝗰𝗮𝗿𝗮𝗺𝗲𝗹香甜 2款我哋都好钟意😍

变相食齐4种口味😍

📍𝗧𝗛𝗘 𝗧𝗥𝗨𝗙𝗙𝗟𝗘 (𝗩/𝗚)
黑松露𝗕𝗮𝘀𝗲 超香黑松露味🖤
什锦蘑菇又香又有咬口
加上𝗠𝗼𝘇𝘇𝗮𝗿𝗲𝗹𝗹𝗮、火箭菜、𝗣𝗮𝗿𝗺𝗲𝘀𝗮𝗻同橄榄油
食落清新又重菇菌香,好正😍

📍𝗧𝗛𝗘 𝗣𝗔𝗥𝗠𝗔 2.0
番茄酱底加上水牛芝士同𝗣𝗮𝗿𝗺𝗲𝘀𝗮𝗻
𝗣𝗮𝗿𝗺𝗮 𝗛𝗮𝗺咸香,加上蘑菇同火箭菜嘅香味,好食❣️

📍𝗧𝗛𝗘 𝗪𝗢𝗥𝗞𝗦
番茄底加上水牛芝士、辣肉肠、猪肉丸做𝘁𝗼𝗽𝗽𝗶𝗻𝗴𝘀
肉香配上墨西哥腌辣椒食落味道好刺激🌶️
爱辣人仕一定啱食😆

📍𝗧𝗛𝗘 𝗖𝗛𝗜𝗖𝗞𝗘𝗡 & 𝗕𝗔𝗖𝗢𝗡 𝗠𝗘𝗟𝗧
最新出嘅口味,番茄底配以水牛芝士同牛至草
呢款芝士感觉特别多,食落软绵绵🧀
加上烟肉、烟熏火腿同鸡肉嘅咸香好吸引😚

表面拣咗肉桂糖🍩口感松软中间爆馅
𝗰𝗮𝗽𝗽𝘂𝗰𝗰𝗶𝗻𝗼有咖啡嘅甘香,𝗰𝗮𝗿𝗮𝗺𝗲𝗹香甜
2款我哋都好钟意😍