2020-11-11 65 浏览
点解会选择呢间餐厅,系因为听朋友讲呢度可以同一时间食鸡煲同埋烧肉,啱晒大胃王嘅我,一次可以满足晒两个愿望。间餐厅个场都几大,虽然我哋两个人食饭但系店员安排左六个座位俾我哋,坐得好舒服,而且枱同枱之间都有适当嘅空间。坐低店员就问我地有鸡煲要几辣,因为朋友唔系好食得辣嘅关系,所以选择咗小辣。唔使3分钟店员已经递上鸡煲,会好细心咁样帮我地炒下个锅,以防㶶底。其实佢呢度嘅小辣真系唔算太辣,够麻但系又唔会太咸,正合我口味。呢度系自助嘅形式,连牛肉都系要自己出去攞。选择多到有啲吓亲我,除咗火锅自助配料之外,仲有各式各样不同嘅烧肉配料,佢有惊喜嘅系佢仲有前菜,连韩式泡菜都有。另外仲有一窝窝嘅数款小食,猪皮鱼蛋、鸡脚等等,真系想唔饱都几难。而且呢度嘅甜品同埋饮品都比其他自助火锅多,今次食饭试咗四五款不同嘅饮品,仲食咗两三种不同口味嘅雪糕,好满足呀!整体而言,呢度嘅性价比真系超高,好适合一大班人过嚟食饭!

整体而言,呢度嘅性价比真系超高,好适合一大班人过嚟食饭!