2012-06-01 20 浏览
本身谂住去村上食,只系咁唔好采个fd迟大到,搞到咁晏,得呢间开到咁夜!价钱真系好平,因为我地好夜先去,平均每人都系$130本来见到好多新嘢食都好开心!但食落就。。。 令人冇胃口再食!牛柳粒,羊扒同鸡翼煎得几好,但一啲味都冇!好明显雪藏完就拎去煎冇调过味盐都冇落!焗生蚝有啲好细嘅壳,要小心食,味道见人见志,我觉得唔好食!天妇罗都ok嘅!因为间间都差唔多!刺身都冇谂住新鲜啦!手卷都可以!去到要reorder都唔知可以叫咩好啦,明明都唔饱!最后食咗一个钟就走咗!环境好似cafe,坐得都几舒服!食物都出得好快,但有时都会漏单,咁好多任食都系咁!服务我俾两分都只系俾个好似系主任果个男仔同一两个厨房,如果唔系佢地,我谂我地拍台走都似,因为waiter劲多,但全部围玩,我地落嘢食都系厨房果个人帮我地叫个主任嚟,个主任都玩得好开心架,但佢个态度都几好,好有笑容,所以算厨房啦!其他人继续玩,理都理我地!啲嘢食摆咗系出菜位成十分钟有多都冇一个waiter知啰!

价钱真系好平,因为我地好夜先去,平均每人都系$130

焗生蚝有啲好细嘅壳,要小心食,味道见人见志,我觉得唔好食!
天妇罗都ok嘅!因为间间都差唔多!
刺身都冇谂住新鲜啦!
手卷都可以!
去到要reorder都唔知可以叫咩好啦,明明都唔饱!
最后食咗一个钟就走咗!

环境好似cafe,坐得都几舒服!
食物都出得好快,但有时都会漏单,咁好多任食都系咁!
$130 (宵夜)