2008-12-24 8 浏览
选择这间的原因系 想试下新野, 睇下佢有几特别啰, 睇报纸介绍话稻香开呢间舖系主打年青人路线, 又想睇下佢点去迎合年青人口味我和男朋友 两人 星期一 夜晚 7点9去攞位 等到8点半左右就有位啦其实攞位嘅情况都几混乱 因为冇得 book 嘅关系 所以有好多人系企晒系门口等d人成日系度问 叫到几多号 仲有几多张到佢地咁~~ 由于冇得book位嘅关系 所以真系唔知等几耐先有得打嫁~~~坐位方便真系坐得好唔舒服啰 好迫 两个人打对面咁坐 但侧边系一d三唔识七嘅人其实好多人都系齌吹水 唔系食野多 d人坐系你侧边倾计 既听到晒人地讲野之余 又搞到好嘈 搞到我同我男朋友全程斋食 冇talk食方面其实唔太低食 因为份量好少....可以睇相作参考整体而言 真系食过一次 试过一次就够啦 真系宁愿去大家乐啰....

又搞到好嘈 搞到我同我男朋友全程斋食 冇talk

食方面其实唔太低食 因为份量好少....可以睇相作参考

整体而言 真系食过一次 试过一次就够啦
真系宁愿去大家乐啰....