2017-03-15 561 浏览
今次系第三次食呢间超出名的炭烧鸡蛋仔,越黎越多人排队🙈有好多都唔系本地人🙈 我记得第一次食果阵系2015年😂 排队唔算好耐一阵就到,果个鸡蛋仔系我食过最好食,睇住伯伯烧佢反佢十几二十次,一食入口好香蛋味,甜甜地,好翠,超好食😋😋第二次旧年去,已经要排长龙,系东涌等左两个钟头车😵🙈 可能太多人排队食鸡蛋仔,伯伯烧几下就唔烧🙈好翠的感觉冇左😩蛋香仲系到😌到我早个星期去,又系好多人🙈我差唔多排到果阵话得番20底,好彩😎 但系一食入口,烧得几下,唔翠🙈 啲蛋味淡左🙈唔会落多左水挂🤔🙈 好失望排咁耐,质素差左🙈🙈虽然都好好味,但想食番第一次的味道😋😋加油💪🏻💪🏻*近排食过几次筲箕湾低调高手,佢好翠,有伯伯第一次咁好翠,但蛋香就唔多,近近地都可以食下嘅😌。
虽然都好好味,但想食番第一次的味道😋😋加油💪🏻💪🏻
外卖自取