2023-06-19
呢间利舞台既烧肉X涮涮锅店之前一直都听过,今日特登同老公过黎试下🤤我地嗌既系120分钟既日本萨摩牛肉放题🤩嘢食上真系好多选择!豆乳鱼汤🐟追加涮涮锅拣左鱼汤,鱼味鲜甜😋跟蔬菜劲夹!牛舞拼盘放题送既牛肉拼盘😛有好多种牛可以试!牛肉好嫩!天妇罗 - - 茄子&冬菇&南瓜&野菜🍤小食选择都好多!虽然唔系主打天妇罗,天妇罗真系好好食😂炸粉唔厚😂忍唔住食左劲多🤣羊肉片羊味好重但完全唔腥!😋澳洲牛腹肉可以拣有冇烧汁(个人钟意有烧汁多啲🤫)肉质好厚但唔韧!咬落去爆哂汁😋😋😋甜品选择真系好多!身为蚂蚁人既我极度推荐!特别值得留意既系有大福同团子呢啲好有日本特色既甜品🍡蛋糕仔、啫喱都值得一试😋呢间真系几惊喜😂好耐冇食过食材咁高质既放题店🥲嘢食都黎得好快120分钟完全够食😋见到生日有优惠,Mark实下次再同老公黎先!
我地嗌既系120分钟既日本萨摩牛肉放题🤩嘢食上真系好多选择! 豆乳鱼汤🐟
追加涮涮锅拣左鱼汤,鱼味鲜甜😋跟蔬菜劲夹! 牛舞拼盘
放题送既牛肉拼盘😛有好多种牛可以试!牛肉好嫩! 天妇罗 - - 茄子&冬菇&南瓜&野菜🍤
小食选择都好多!虽然唔系主打天妇罗,天妇罗真系好好食😂炸粉唔厚😂忍唔住食左劲多🤣 羊肉片羊味好重但完全唔腥!😋