2023-07-10
近排想去韩国食玩买但一直未就到期去到 唯有系香港食住韩国菜顶下瘾先😖-🐣无骨鸡(半份)配雪花芝士粉 $68无骨鸡好正 啖啖肉 岩哂我呢d懒人🙈而且外皮香脆得黎又够薄 加埋嫩滑多汁既鸡肉 正🥳-🍜韩国辛辣拌水冷面 $58而家真系好热 特登拣冷面降下温🤣辣酱贴心地另上 方便唔同人调节口味😌-🍄炸物 - 杂菇 $30本身想叫杏鲍菇 不过咁岩冇哂就转左做杂菇🙈炸粉真系好薄 可以食到炸物个种香脆口感 但又保持到菇既鲜甜同多汁😋-🥐意大利提拉米苏牛角窝夫 $48牛角窝夫有惊喜 窝夫入面仲有酱 就咁食都好脆好好食👻不过cream对于我黎讲多左少少 自行刮走少少调节左🙊食埋甜品真系好满足🐽-🍼韩国水果鲜奶 $38水果鲜奶系士多啤梨口味🍓牛奶🥛加上士多啤梨肉粒碎 有少少似饮紧酸奶既感觉-🍈哈蜜瓜沙冰 $38因为蜜瓜冇哂 所以转左做哈密瓜🙈哈密瓜味偏淡 不过系大热天时饮杯沙冰真系超消暑🔥
🐣无骨鸡(半份)配雪花芝士粉 $68
🍜韩国辛辣拌水冷面 $58