2023-01-12 89 浏览
好开心呢度可以打边炉 烧烤同埋鸡煲!😆😆 一次过食晒我想食嘅野 真系好满足我地拣嘅系👇✨美馔B 鸡煲海鲜放题套餐 | 美国SRF 黑毛和牛 $308因为朋友唔食得辣 今次系我第一次食唔辣嘅鸡煲但出奇地发现唔辣原来都好食😋😋 鸡嘅份量都唔少 好转都系肉 鸡肉好入味好惹味 👍👍刺身拼盘都唔错 有好多款 有三文鱼 鲍鱼 鱿鱼 八爪鱼 虾 都食到佢地啲鲜味 😋海鲜拼盘都好丰富 有扇贝 青口 蚬 扇贝 青口都好大粒😍到打边炉同烧烤有超多唔同款式拣!!!个网页碌极都碌唔完!当中我觉得SRF 黑毛和牛最出色👍👍 尤其攞黎烧逼左啲牛肉嘅油脂香出黎🤤🤤 虾滑都唔错 有虾味其余啲小食e.g. 椒盐鸡软骨 陈醋猫耳朵都好食 可以趁住个汤未滚嘅时候食住先 饮品方面都系任饮 我饮左爆珠椰果百香果汁同金桔青柠檬汁 前者偏甜有啲椰果有咬口 后者偏酸较清爽 👍 两个都好饮 一开头饮百香果汁好啲 到后面食到饱就饮柠檬汁解腻好啲👍最后仲有甜品 款式都有好多 但我实在太饱 净系食左movenpick 雪糕 佢有啲特别啲嘅口味 我地拣左枫糖核桃同意大利奶冻😋 我就钟意枫糖核桃多啲 甜甜地又有啲咬口😋😋总括黎讲食物款式超级多

我地拣嘅系👇

海鲜拼盘都好丰富 有扇贝 青口 蚬 扇贝 青口都好大粒😍

总括黎讲食物款式超级多 同埋好多都系续件续件咁叫 可以样样都试少少又唔怕食唔晒!我觉得系好贴心嘅设计!👍👍👍 环境十分干净舒服 唔会好大烟 服务都好好 叫左啲野唔会唔黎

💰晚餐人均~$340 (收+1)