2018-07-06
早上经openrice订位..下午已有来电confirm booking..心谂 : 都几有效率..入到去.. 眼见4张台.. 只得1枱客.. 我地系第2台.. 觉得闲日无咩为意.. 因为都系打算同朋友聚会倾下计.. 坐得都舒服既.. 叫左个汤底先.. 鲜鱼活蚬汤.. 材料同汤系分开既.. 有别1般火锅店.. 个汤好味既.. 跟住叫左象拔蚌刺身.. 男店员话可以叫半条..但预只够2~3人食..咁我地6人就叫左1条.. 到上台时.. 大跌眼镜.. 呢份就系$880.. 平心而论.. 睇落好似有10块8块.. 但夹起既都系碎湿湿.. 我唔知食左d咩落肚..我地叫左两轮火锅材料..首轮叫左两款牛..3款饺..娃娃菜..两款响铃..鱼付拼鸡子..牛小排都勉强叫1分钱1分货..另外1款 : 真系不敢恭维..第2轮再叫多款牛 : 牛颈脊 ..呢碟唔算差..但328就自己衡量..另外仲叫左..花枝片..珊瑚拼贵花蚌..生菜..响铃..火锅配料我觉得ok既..但系个刺身真系有小小唔合理..职员服务态度系我地个台普普通通..但就同隔离第3枱客有好多火花..总结 : 如果揾个环境宁静既火锅店..火锅煮场系
下午已有来电confirm booking..
心谂 : 都几有效率..
我地叫左两轮火锅材料..
牛小排都勉强叫1分钱1分货..
另外1款 : 真系不敢恭维..
第2轮再叫多款牛 : 牛颈脊 ..
呢碟唔算差..但328就自己衡量..
另外仲叫左..花枝片..珊瑚拼贵花蚌..生菜..响铃
火锅配料我觉得ok既..
但系个刺身真系有小小唔合理..
职员服务态度系我地个台普普通通..
但就同隔离第3枱客有好多火花..
总结 : 如果揾个环境宁静既火锅店..火锅煮场系ok既..但如果想揾间你会1试再试既..我谂佢唔系我既选择..