2021-09-27
约左朋友去呢间食个lunch, 喺出面等时已发觉开始有点人多等入位, 然后又无职员招呼, 我相信人手不够等左一阵, 终于见职员出黎准备招呼下一批人客, 先知要同佢攞飞仔等位其实好心就系出面整返个揿飞仔机俾人揿啦之后等位又唔算好耐, 入面都几大下, 坐位算系舒适我同个朋友无点烤肉, 大家各自点左个lunch同时我地既两罐汽水好快就俾我地, 咁我地一路吹下水一路等我既野食点知我地等呀等, 等呀等...前前后后, 左左右右, 甚至比我地迟入黎既都已开始食野, 我地一头问号, 点解D野咁耐都唔黎既然你有上汽水, 无可能会漏单咁搞笑, 最后要职员跟, 佢仲要我重覆一下我地叫左咩食, 个下都几无言我朋友都事后话, 其实你落左单, 无可能系机到查唔到之后又无人覆我地如何, 跟住我地又等左一阵, 问一个经过我地枱, 唔知系咪负责人既便服男人, 佢一路行一路答入面跟紧就走过...真系觉得佢无乜礼貌, 后来再有职员过黎再交待, 有同我地讲唔好意思食物不过不失, 不过呢间既服务认真麻麻..我就唔常黎沙田, 再黎都唔会再帮衬
其实好心就系出面整返个揿飞仔机俾人揿啦
之后等位又唔算好耐, 入面都几大下, 坐位算系舒适
我朋友都事后话, 其实你落左单, 无可能系机到查唔到
食物不过不失, 不过呢间既服务认真麻麻..
我就唔常黎沙田, 再黎都唔会再帮衬