8月之星庆祝生日!8个人pefer有房几嘈都得!见到伊吕波呢间房都好阔落!同啲牛不嬲啲朋友都话食得过所以就try try!8个人乜都想食就叫晒佢啦! 日本和牛嘅油花同肉分布正常,食落肉质较淋同有牛脂嘅香!我就钟意澳洲和牛嘞! 牛味真系好浓丶好有质感又5会太韧!我自己encore咗一客!最多减肥!我不嬲都系蟹精嚟!本身食开雪场蟹、长脚蟹!经理话松叶蟹新鲜返,就睇吓有无点我先! 5食由自可!一食我即刻~ 鲜到呢~又多汁!仲要系鲜蟹汁再有啲海水甜!层次好丰富!蟹身至蟹脚都好好肉!一碟里面我独食咗4件!我都5想㗎!(*^^*)另外牛舌、豚肉拼盘嘅肉类都食得出好新鲜同肉味够浓!生蚝肥美大只!不过烧干身会好食啲!个煎蟹饼都值得一赞㗎!好脆口不过里面蟹肉同配料又5会干身得滞!太饱太满足了!8个人埋单一人都系4百零蚊!但系食到最有质素嘅日本同澳洲和牛!意外地又食到咁新鲜直送嘅松叶蟹!食放题定嚟伊吕波!我会再嚟啰!
8个人乜都想食就叫晒佢啦!
日本和牛嘅油花同肉分布正常,食落肉质较淋同有牛脂嘅香!
我就钟意澳洲和牛嘞!
5食由自可!一食我即刻~

蟹饼好好食!(≧∇≦)
豚肉拼盘
松叶蟹超好味!
澳洲和牛好食
至爱牛舌
日本和牛
蟹饼好好食!(≧∇≦)
豚肉拼盘
松叶蟹超好味!