餐厅: 大家食
资讯:

2021-10-02 974 浏览
平时食开3哥就知叫乜𩠌今次第一次食 平头佬 大家食净系研究餐单点叫都谂咗一阵左谂右谂都唔知食乜见到有个18会哇!一次过满足我18个愿望一于试试佢.十八会 酸辣汤底 手搅面十八会真系好足料!齐晒18个𩠌啱晒啲唔钟意拣嘅朋友仔~咁多个𩠌都无边个特别出色但系都有应有嘅水准.至于个汤底叫咗微辣 唔系好辣但系就略嫌有啲咸同埋汤有啲少 唔怪之得隔离枱话要多汤.今次第一次试佢哋嘅手搅面都几出名 好多人推荐但个人认为就有啲林 冇咩特别我都系钟意食返米线多啲 哈哈.辣菜脯免费送的!都几好食!记得落单嘅时候系纸仔度tick不过我觉得系超级辣唔食得辣嘅朋友仔要注意啦.三𩠌面3卤水鸡翼都几好食番茄牛肉当一个𩠌又几好不过其实overall嚟讲叫餐只系平咗一蚊所以我下次应该会散叫.饮品要加$7冻热饮同价
平时食开3哥就知叫乜𩠌

哇!一次过满足我18个愿望
一于试试佢

十八会 酸辣汤底 手搅面

十八会真系好足料!齐晒18个𩠌
啱晒啲唔钟意拣嘅朋友仔~
咁多个𩠌都无边个特别出色

都几出名 好多人推荐
但个人认为就有啲林 冇咩特别
我都系钟意食返米线多啲 哈哈

辣菜脯

免费送的!都几好食!
记得落单嘅时候系纸仔度tick
不过我觉得系超级辣