2016-04-01
想烧肉又想食放题 拣唔到所以决定一次过食哂一入去就上左一大只刺身船 无论你几多人黎食 佢都会第一时间俾只刺身船俾你 份量就按番人数 仲有一碟烧肉拼盘 唔洗我地头一转落单个阵要等咁耐饿鬼死 即刻有野食住先 系贴心既入面采用电子点单 全程冇漏单 而且效率又高 叫完十分钟内已经出左一半 好抵赞食物种类其实唔系好多 分刺身、炸物、小食、海鲜、肉类同野菜几个大项目 有不少写住暂停供应 令人有d扫兴 佢地既刺身都好新鲜 三文鱼更加系厚切 有时仲会有接近三文鱼腩既位置 比起三文鱼 佢既甜虾更加鲜甜 仲要系有头个款 很不错 不过种类就较少 只有8款到左肉类啦 全部都冇腌制过 唔会雪到太冰 但亦唔会解唒冻咁唔卫生~其中以牛肉粒最好食而且最抵食 烧得啱时间既话可以又juicy又有牛味 而且唔洗烧得耐 悭时间嘛 五花腩亦不错 肥同肉一半一半 仲有猪颈肉 牛脷 牛仔骨 等等 不过就冇乜特别仲有一个重点食物就系呢个烧汤圆 唔系好好食 不过就好得意 一试无妨食物既质素以刺身最佳 其次系肉类 另外个d就一般啦~ 由其系天妇罗!我真系第一次食咁冧既天妇罗 不过佢有每人一杯movenpick雪糕搭救之后讲环境 两个人又
仲有一碟烧肉拼盘 唔洗我地头一转落单个阵要等咁耐饿鬼死
即刻有野食住先 系贴心既
入面采用电子点单 全程冇漏单 而且效率又高 叫完十分钟内已经出左一半 好抵赞 食物种类其实唔系好多 分 刺身、炸物、小食、海鲜、肉类同野菜几个大项目
有不少写住暂停供应 令人有d扫兴 佢地既 刺身都好新鲜 三文鱼更加系厚切 有时仲会有接近三文鱼腩既位置
比起三文鱼 佢既甜虾更加鲜甜 仲要系有头个款 很不错 不过种类就较少 只有8款 到左肉类啦 全部都冇腌制过 唔会雪到太冰 但亦唔会解唒冻咁唔卫生~
五花腩亦不错 肥同肉一半一半 仲有猪颈肉 牛脷 牛仔骨 等等 不过就冇乜特别 仲有一个重点食物就系呢个烧汤圆 唔系好好食 不过就好得意 一试无妨 食物既质素以 刺身最佳 其次系肉类 另外个d就一般啦~
由其系天妇罗!我真系第一次食咁冧既天妇罗
不过佢有每人一杯movenpick雪糕搭救 之后讲环境 两个人又系一个炉 四个人又系一个炉 而且张台又系一样大 所以可想而知四个人坐有几逼
不过对两个人去既系坐得舒服既 之但系坐坐下发现成间餐厅都有仙气!皆因佢既抽气真系好鬼差 出左门口望番入去先知原来自己系个仙境食左咁耐野 d抽气真系要改善下… 整体黎讲系ok既 香港依家仲系好少呢类咁既 放题 有都多数三百以上 所以呢间算系平架啦 两样主打既质素不错 服务亦几好