2018-09-05 62 浏览
潮流既野真系转得好快 唯独打边炉同台式饮品多年黎歴久常新 屹立不倒犹其是宜家新出既台式饮品更加系进化到令人心思思每日想饮既上瘾地步系旺角睇完戏同小胖男友入左呢间可以一次过满足晒两个愿望既汤米 - 台式火锅+饮品专门店我同小胖果友一人叫左一个台式火锅 佢拣咗沙茶牛肉锅 多料又惹味吃货小妹就叫咗一个 冬阴功海鲜锅🦐🦐当然唔少得主角之一 季节限定既芝士莓莓同超级水果绿妍芝士莓莓味道酸酸甜甜得黎 又夹杂住微微既芝士咸香 好fresh冬荫公海鲜锅有两只煎香左既大虾, 青口, 蚬等海鲜汤底唔算太辣 微微既酸辣 适合香港人口味加多一碟牛肉片都系36蚊 份量都唔少每个火锅都可以选配公仔面/饭/粉丝吃货小妹私心推介大家 食冬荫公锅一定要拣粉丝 因为个味真系夹到爆虽然每个女孩子都有第2个食甜品既胃 但实在太饱外卖左个溶岩黑巧克力布蕾返屋企慢慢叹

吃货小妹就叫咗一个 冬阴功海鲜锅🦐🦐
当然唔少得主角之一 季节限定既芝士莓莓
同超级水果绿妍

冬荫公海鲜锅有两只煎香左既大虾, 青口, 蚬等海鲜
汤底唔算太辣 微微既酸辣 适合香港人口味
加多一碟牛肉片都系36蚊 份量都唔少