2023-03-05
朋友话将军澳新都城附近新开左间食串烧既酒吧餐厅,原来系Bar Pacific 集团既。地点方便,宝琳站一出,行过对面就系。呢度有电子标机同桌球,我地5个人,都系小酒鬼,叫左3 Set 啤酒,十几样野食(前菜,小食,串烧),除左小食炸鸡软骨无惊喜外,其他野食都好好食,串烧调味及火喉刚刚好,特别推介黄花一夜干,烧得外脆,鱼肉Juice,另一个推介系极上厚切牛舌,厚度刚好,好有口感又Juice ,而小食,我会推介白海老仔,炸物小食,细细条虾仔好松脆,送酒无敌,最后忍唔住encore 多个其他既叫左炸鸡软骨,萤光鱿鱼渍,烧牛仔骨肉,烧豚肉芦笋卷,烧鸡全心,烧鸡肝,烧鸡肾,埋单每人$300,无谂过咁平😄多谢朋友介绍左我一个坐得舒服,野食好味,又可以畅饮既新地方,虽然我唔系将军澳区街坊,但一定会再嚟,因佢地既串烧野食,好好味
另一个
推介系极上厚切牛舌,厚度刚好,好有口感又Juice ,
其他既叫左
萤光鱿鱼渍