平时成日见啲餐厅有鸡煲加边炉任食,估唔到美林有间可以串烧、鸡煲加边炉任食嘅餐厅,同朋友去开美林一于试吓!我哋4个女仔去大家都唔系好大食,所以嗌咗个$208餐,有三串自选串烧、一around鸡煲同冇限时任食边炉!串烧我拣咗生蚝、扇贝同烧菠萝,生蚝同扇贝仲有得拣芝士定蒜蓉烧𠻹,我就拣咗蒜蓉烧,味道好唔错,烧菠萝甜甜酸酸劲开胃!之后就开始食鸡煲喇,个姐姐好好,上菜时会提醒我地几多分钟就食得,我哋几个女仔挂住倾计佢又会提我哋细火啲,个鸡煲我哋嗌咗小辣,都好惹味! 平时好多餐厅,食完鸡煲会直接加汤俾你打边炉,依间系换个新汤底俾你打边炉,咁就唔洗咁油腻,值得一赞!个边炉我哋拣咗花胶鸡浓汤,真系有花胶㗎,唔错唔错!配料方面都有成30+款,好钟意佢有啲系以粒/件去嗌,咁就唔怕浪费!个人好钟意食佢个西班牙黑毛猪,一个人食咗三碟有多!朋友们就好like佢个安格斯肩胛牛肉,唔会好似肥牛咁肥~另外,佢个手打紫菜丸系出面都比较少见,粒丸都几弹牙,仲有啲爽爽哋嘅紫菜,都几特别~打边炉嘢饮都好紧要,依到都有好多款嘢饮任拎,连罐装啤酒都有!