今次去咗旺角呢间集齐晒烧肉鸡煲打边炉嘅仼食放题🔥(筲箕湾仲有另一间架),学我细佬话斋真系够晒邪恶同热气呀🤣。我哋拣咗美馔B鸡烫海鲜放题套餐(美国SRF黑毛和牛)🐮,星期一至四正价时段盛惠$308🤪。一开始就可以拣咗汤底先🍲,我地就拣咗潮味沙嗲汤底。留意👀翻鸳鸯同某啲汤底系要加钱架🤑。跟住就可以扫qr code慢慢拣野食,好欣赏呢到可以一件件咁叫👏🏻,因为一定有d野剩系得你想食或者食少少🥹。(Tmi:我成日自己食哂成兜娃娃菜同金菇🙃。)系等野食嘅同时就可以食住个刺身拼盘先🍣,仲包咗和牛拼盘同海鲜拼盘🐠。鸡煲叫左小辣,鸡够滑同惹味👍🏻,不过觉得下次可以叫中辣😝。鸡煲同火锅系同时煮嘅,真系食都食唔切呀🤣。熟食剩系叫咗椒盐鸡软骨,都几推荐呀,炸蒜一齐炒够惹味。😚另外虽然本身有碟和牛拼盘🥩,但钟意食牛嘅我梗系要叫肥牛啦🤓。我个人觉得肥牛大块d适合打边炉多d😌,和牛拼盘拎黎韩烧正d😏。另外手打虾滑🍤,海虾同牛柏叶都几推荐👍🏻。试咗生菜同油麦菜都好甜🥬。鸡煲唔够可以refill,够就可以叫职员转韩烧板继续食😎。饮品方面都系有各式气水🥤,啤酒🍺,茶。呢到仲有自家制嘅柑桔青柠檬汁同爆珠椰果百香果汁添🍹。

鸡煲叫左小辣,鸡够滑同惹味👍🏻,不过觉得下次可以叫中辣😝。鸡煲火锅系同时煮嘅,真系食都食唔切呀🤣。熟食剩系叫咗椒盐鸡软骨,都几推荐呀,炸蒜一齐炒够惹味。😚另外虽然本身有碟和牛拼盘🥩,但钟意食牛嘅我梗系要叫肥牛啦🤓。我个人觉得肥牛大块d适合打边炉多d😌,和牛拼盘拎黎韩烧正d😏。另外手打虾滑🍤,海虾同牛柏叶都几推荐👍🏻。试咗生菜同油麦菜都好甜🥬。鸡煲唔够可以refill,够就可以叫职员转韩烧板继续食😎。

饮品方面都系有各式气水🥤,啤酒🍺,茶。呢到仲有自家制嘅柑桔青柠檬汁同爆珠椰果百香果汁添🍹。另外每人会包一盒movempick🍧,而雪柜嘅雪条就可以无限任食🍨,朱古力几正呀🍫。