有时唔想净系打边炉咁dry就可以黎尖沙咀呢间到试下😎。因为佢除咗可以拣鸡煲🐔/猪手煲🐷/牛尾煲🐮加打边炉之外,星期日至四加多$88仲可以无限时任食羊腩🐑煲添。我同老窦就拣咗个中间价钱嘅严选安格斯牛套餐($268)加牛尾煲🐮同羊腩煲🐑。我地两个都系第一次食牛尾煲😝,黎到店员仲会加上玫瑰露酒点火,有埋表演睇😂。牛尾煲食落去甜甜地,啱晒我口味😚,第一煲成功高速清碟😎。食完牛尾煲之后就上咗羊腩煲,我本身都好少食羊😅,因为惊会有臊味。不过呢度啲羊腩炆得好入味😮,点埋腐乳酱都真心唔错,一啲都唔臊👍🏻。而且个人特别钟意佢啲腐竹,入晒味冧哂好好食😋。最后去到打边炉其实已经饱咗八成🤣。我哋加咗$68试店员推介嘅养生滋补鹧鸪锅🍲。果然冇推荐错,个汤好足料🤓,有半只鹧鸪之外仲有虫草花,红枣杞子等等。滋补十足之外,饮落去仲好甜添😙(非常建议渌菜食)。唔知以为系叫咗老火靓汤😂,我同老窦都饮咗几碗先开始打边炉呀。肉类就可以喺手机度点单📲,而其他配菜就可以出去自助拎😉。另外一定要提嘅系呢度嘅饮品🥤,有几款系从来都冇见过嘅😲。好推荐椰子水🥥,好清甜解腻。最后其实佢仲有雪糕不过真系食唔落啦🥹。