2023-11-18
旺角有好多间唔同既日式放题,但未见过有日韩两种菜式既放题,于是就去左试一试!呢间舖头既食野可以讲系应有尽有,日式既刺身,无论系蚝,三文鱼,吞拿鱼,生虾赤虾,海胆带子,赤贝油甘鱼,讲得出既刺身都有!🤗睇下呢碟刺身,作为头盘或者打卡都系非常适合,刺身新鲜,海胆唔腥,三文鱼一d都唔偷工减料,块块都系厚切!😍佢可以简一个火锅,我地就简左日式和牛寿喜烧,佢既和牛好入口即溶feel,好淋!😛我地仲叫左好多熟食,呢碟牛柳粒都唔错,用蒜片炒得几香,食落去几有咬口😆呢碟飞天通菜,估唔到日韩式放题都可以食到呢d菜式🤭牛舌同菠萝都烧得唔错,可以一战!😁炸物入面,最令我深印象既系炸鲜奶同香芋波波,炸物入面既甜野都好香口,入面亦无过份炸熟,仲有少少流心添!随图附上一支可爱包装既茶,佢仲有好多唔同款既饮路架!😗最后到甜品时间!估唔到好多唔同既台韩日式甜品佢呢到都有得食!呢个雪条系必食!
呢碟飞天通菜,估唔到日韩式放题都可以食到呢d菜式🤭
牛舌同菠萝都烧得唔错,可以一战!😁
随图附上一支可爱包装既茶,佢仲有好多唔同款既饮路架!😗