~ 三宝D($288)🙌今次黎见到多咗好多新嘢😯,见到而家仲做紧新推介优惠咁抵梗系要试吓🤑。我哋呢个三宝包咗:•冬阴酱烧骨🥓呢个系厨房即烧嘅🔥,所以会等耐少少🤏。但都值得嘅😌,果然新鲜出炉就系好食😚,上到嚟热辣辣,食落好香😋,味道酸酸甜甜咁中和咗肉嘅滞口感🙂‍↕️。仲好细心提供咗手套同湿纸巾,可以尽情上手食🤪。•生菜包🥬系今餐唯一嘅菜😂,肉碎份量超多真系可以每一块都包到满晒😗。•泰式炒蚬粒粒都超大粒😮,鲜甜冇沙。泰式酱汁辣辣地好惹味😋。~ 泰式干炒牛河($78)🍝之前次次黎都系食金边粉🫢,今次试吓个干炒河🤓。呢碟冇金边粉咁浓味,相对上会冇咁腻口🙂‍↕️。而且炒得几有镬气,牛肉份量都唔少唔会韧😌。~ 泰式椰汁燕窝($88)🧁有冻同热拣,但呢啲咁滋补嘅梗系热先最正😎。因为我哋拣咗椰汁(另外有鲜奶拣)所以味道会偏甜😌,但连埋燕窝食啱啱好🤓。如果好想食甜品又食唔落芒果糯米饭嘅,呢个都系一个好嘅选择🙂‍↕️。~ 椰青($42)🥥够哂清甜,仲可以食埋啲椰肉添😎。~泰式奶茶($18) 🍹~ 泰式青柠茶 ($18)🍹食到咁想下,饮哂个椰青,顺便叫杯青柠清新吓🤓。✨由第一次嚟食到而家都系会送椰汁糕💕
~ 三宝D($288)🙌

•冬阴酱烧骨🥓

•生菜包🥬
系今餐唯一嘅菜😂,肉碎份量超多真系可以每一块都包到满晒😗。

•泰式炒蚬
粒粒都超大粒😮,鲜甜冇沙。泰式酱汁辣辣地好惹味😋。

~ 泰式干炒牛河($78)🍝

~ 泰式椰汁燕窝($88)🧁

~ 椰青($42)🥥
够哂清甜,仲可以食埋啲椰肉添😎。

~泰式奶茶($18) 🍹

~ 泰式青柠茶 ($18)🍹
食到咁想下,饮哂个椰青,顺便叫杯青柠清新吓🤓。

✨由第一次嚟食到而家都系会送椰汁糕💕