2018-12-01
开咗好多年嘅串烧店 都颇有名气 有三间分店 好易揾 茄子 拆肉鸡髀 同秋刀鱼都系皇牌首选 🤩🤩 (但今次冇食😂) 饮品方面 汽水 乌龙茶 柠檬茶都有 种类多多怕唔饱嘅朋友仲可以嗌个🍚食😂佢有分小中大🌶 同唔辣 钟意食辣嘅朋友可以选择大辣 一般人建议选择小辣 比较惹味 辣度唔高#茄子🍆原只茄子可以一条条撕开食 酱汁好多 好重蒜蓉味 烧到软淋淋 每次嚟到都一定叫 朋友本身唔食茄子都钟意食👍评分:8/10#拆肉鸡髀🐔唔洗自己食得咁辛苦 无晒仪态 🙈🙈啖啖肉 鸡肉好滑 同朋友share食一流评分:8.5/10#金菇+娃娃菜💡#我最钟意嘅食法之一 😋叫晒两样 然后一齐食 金菇好爽口 娃娃菜好甜 唔会烧到干争争 好juicy 系无敌组合 钟意可以加埋鸡髀食 一流👍评分:9/10#粒粒猪手焗完再炸 外皮脆卜卜 软骨部份好淋 唯一可惜系份量太少😣😣评分:8/10#花枝丸#鸡翼#猪颈肉 三样都唔差 但猪颈肉表面烧㶶咗少少 整体嚟讲系表现中上嘅串烧店 去几多次都唔厌☺评分:9/10
怕唔饱嘅朋友仲可以嗌个🍚食😂
#茄子🍆