2018-08-23
上次食完对个薯条同松露burger念念不忘 所以又黎encore😂今次黎到竟然有意粉!!所以就嗌左burger同意粉餐各一去到收银度个人就话8点半后其实无意粉...不过佢好好人咁帮我入去厨房问 好彩仲有一份✌🏻Burger我地今次就试左阿根廷味 再加细薯条+鸡粒落完单收银都提一提我话意粉要等耐少少然后我地就去左其中一张卡位坐啦坐坐下就发现滴水 咁就调去后一张坐啦点知有个食客好心提我地另外个张都滴水侍应妹妹就即刻好有礼貌同我地讲唔好意思 话会同公司反映番🤔无耐burger个餐就黎啦 个薯条同鸡粒真系好好食!!KXC个巴辣鸡粒完全比下去 呢度个粒好juicy🤤🤤个包就觉得松露味好食d 阿根廷就好似咸左少少再等多阵个意粉仲未黎 收银男仔就同我讲话唔好意思 原来因为厨房焗㶶左要再整过😳如是者等多10分钟 我个白汁鸡扒意粉就到啦原来扁意粉 开心过普通意粉😂😂😂芝士好香 不过就嫌唔够汁 同埋块鸡扒有d干差唔多食完个阵个侍应妹妹拎左杯雪糕过黎话系因为滴水+个意粉迟黎所以请我地食😱哇 太客气啦嘛🤦🏻♀️🤦🏻♀️(利申: 唔系因为杯雪糕而打呢篇openrice😂)店长(即系收银)都行左过黎问我地对于野食
今次黎到竟然有意粉!!所以就嗌左burger同意粉餐各一
去到收银度个人就话8点半后其实无意粉...
不过佢好好人咁帮我入去厨房问 好彩仲有一份✌🏻
Burger我地今次就试左阿根廷味 再加细薯条+鸡粒
落完单收银都提一提我话意粉要等耐少少
然后我地就去左其中一张卡位坐啦
坐坐下就发现滴水 咁就调去后一张坐啦
点知有个食客好心提我地另外个张都滴水
侍应妹妹就即刻好有礼貌同我地讲唔好意思 话会同公司反映番🤔
无耐burger个餐就黎啦 个薯条同鸡粒真系好好食!!
KXC个巴辣鸡粒完全比下去 呢度个粒好juicy🤤🤤
个包就觉得松露味好食d 阿根廷就好似咸左少少
如是者等多10分钟 我个白汁鸡扒意粉就到啦
原来扁意粉 开心过普通意粉😂😂😂
芝士好香 不过就嫌唔够汁 同埋块鸡扒有d干
差唔多食完个阵个侍应妹妹拎左杯雪糕过黎
话系因为滴水+个意粉迟黎所以请我地食😱
哇 太客气啦嘛🤦🏻♀️🤦🏻♀️
(利申: 唔系因为杯雪糕而打呢篇openrice😂)
店长(即系收银)都行左过黎问我地对于野食既意见
然后share左好多左关于呢间burger既野
佢讲得好详细同埋好熟 而且态度好好 系个种你觉得佢系由衷出黎既诚恳🤔
所以真系要赞一赞佢 (佢应该叫Oska 不过介绍个阵我听错左叫Water😂)
佢同侍应妹妹都有礼貌 所以我都食得好开心!!
一间餐厅野食固之然重要 不过服务态度都好紧要
呢间burger就有齐晒呢两样野啦😆😆