2020-07-07
平时business meal简唔到依间餐厅,因为一定爆budget. 不过难得有个十周年餐 可以within budget 即book😍环境方面系the one上面好方便,景色都好开扬😍 内在环境都几舒服 枱既距离唔近1. 萤光鱿鱼: 酸酸甜甜好开胃2. 香煎文蛤:调味出色 不过个蛤本身既味唔出3. 香煎法国鹅肝:超香既鹅肝!热辣辣 酸酸既汁中和番鹅肝既油份 好正!4. 铁板大虾:劲juicy既大虾。个汁都好夹!5. 铁板昆布蒸鲍鱼:个人觉得比较有咬口 牙力弱既应该唔太岩6. 美国牛肉厚烧:.劲好食!! 叫左medium rare 岩岩好 配个酱都好香 如果可以再多d就好。另配既蒜片同洋葱丝都好夹!7. 饭 渍物 味噌汤: 因为低碳所以冇食饭 其他正常8. 黑糖雪葩伴绿茶豆腐:依个真系几普通 个绿茶豆腐冇咩味。黑糖味既冰都冇咩特别最爱牛》鹅肝〉 大虾总结黎个依个set menu既价钱有依个质素既野食同环境同服务系抵!如果有庆祝生日/节目更值得一黎!!
1. 萤光鱿鱼: 酸酸甜甜好开胃
2. 香煎文蛤:调味出色 不过个蛤本身既味唔出
4. 铁板大虾:劲juicy既大虾。个汁都好夹!
7. 饭 渍物 味噌汤: 因为低碳所以冇食饭 其他正常
最爱牛》鹅肝〉 大虾