2023-07-26 11 浏览
藤椒牛油香锅+特浓蕃茄锅加$20就可以变鸳鸯锅,打边炉汤底系最重要,藤椒牛油香锅,加生菜好刺激,好香,好麻辣嘅青藤椒味,成条脷麻痹咗,好爽,非常浓郁好有风味,。至于特浓蕃茄锅,你唔好以为真系好简单,好普通,真系好有惊喜,佢个蕃茄唔系好假𠮶啲,系好新鲜好重蕃茄味,够酸够甜,我个人觉得真系好好食,谂都唔谂即刻薯仔加落去,嗌晒所有好挂汁嘅食物加落去,云吞加落去都好正,云吞入边充满着蕃茄汁👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻第二正系炸鱼皮,好似食紧蕃茄薯片咁🤤🤤仲要份量好多!呢度最好仲可以嗌埋串烧,我嗌左脆皮芝士肠,蒜香茄子,蒜香烧蚬,鸡中翼,鸡软骨,羊肉串。非常肥美鲜甜,肥大肉厚,加上蒜香,非常惹味蒜香茄子原条茄子直接烧出来,上面铺满蒜蓉小及葱花非常入味👍🏻👍🏻
藤椒牛油香锅+特浓蕃茄锅

非常肥美鲜甜,肥大肉厚,加上蒜香,非常惹味