呢排打边炉兴食牛🐂好多人都返大陆食 但食完呢间616 根本就无需要返大陆🤷🏻‍♀️因为616已经有一流牛肉再加麦子手工啤🍺绝绝绝配! 香港绝对需要呢种服务态度!坐低就好贴心讲解一下有咩牛可以推荐同埋咩汤底新出😍👍🏻落单完放左个流斗 原来系计住落完单20分钟内未到齐野饮 就会免费请食🤤🤤Wa.....咁著数 我又唔介意等多阵呀!好可惜 佢5-10分钟就到哂🤣不过真系抵赞 一定唔会漏单或者等好耐先👍🏻👍🏻呢d咪有heart lo!!!到左主角黎喇!呢碟系滑尾龙 之前有朋友推荐 所以一定要试试😍 加左蛋系牛尾龙到 好香又好滑 鸡蛋更加带出到牛味🤤🤤哗......呢碟紫菜卷真系几特别 什至话系第一次见❤️好似响铃的改良版 滚左几秒就食得 感觉比起普通响铃香 有多层紫菜味🤤🤤🤤可以试一试👍🏻尖沙咀呢间616系同麦子合作 就紧系要试返杯手工啤喇 佢有好多味道选择 我地今次就叫左杯这些机会不属于我的(有淡淡花香味)而且好易入口 今次饮完好想再饮 唔知市面上有无得买呢?呢碟牛驼峰 只需滚8秒左右 油脂香而不肥腻 口感鲜嫩而香滑❤️的确不错不错👍🏻👍🏻呢碟金花趾只需滚6秒左右🤤位置近牛后腿五花腱附近 所以佢个
因为616已经有一流牛肉再加麦子手工啤🍺绝绝绝配!

滑尾龙

紫菜卷

这些机会不属于我的

牛驼峰

呢碟金花趾只需滚6秒左右🤤位置近牛后腿五花腱附近 所以佢个脂肪比例唔算高 油脂味亦不太重 但够哂弹牙同香脆❤️❤️
金花趾

老板介绍到有一系列澳洲和牛系新返 我地就叫左呢只牛胸肉试一试🤤 眼见肉中脂肪比例都好足够 入口即溶 而且够哂香浓 咬落都好林身👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻记住要试
澳洲和牛-牛胸肉

最后呢碟牛滑系最特别 系其他地方都好少机会见到牛滑出现 咬落爽口弹牙 而且牛味十足😍😍😍
手打牛滑
2018-07-10