2022-07-08 910 浏览
云石小姐系返工后,一身疲累忍唔住对自己好好👍🏻要食返d甜野,所以就揾左间几正嘅甜品🍮店try try😘间甜品店叫做云石小姐,好耐之前已经听过佢个名。甜品店位于尖沙咀天文台道,也算系几方便❤️而最重要‼️系甜品店内部十分精美,装修句欧陆文青风,白净木质感,打卡一流👍🏻👍🏻igable😘而食物饮品方面,样样也十分精致得睇❤️森仔果日选左草莓芝士汽水罐蛋糕😋😋冰冰波提子🍇梳打和焦糖脆脆咖啡☕️草莓芝士汽水罐蛋糕🎂此蛋糕🍰真系好有新意,用上汽水罐外型。蛋糕🎂味道十分美味,忌廉香甜幼滑,而芝士味特浓,再加上新鲜草莓🍓酸酸甜甜😋劲好味!森仔真系好耐冇食过,咁好味嘅蛋糕🎂打卡一流😜冰冰波提子🍇梳打此个饮品又系igable🤓制成波型提子冰,配上提子汁Soda,真系又睇得又好饮😂真心正😜加上薄荷叶,清新感觉爆灯,极度解渴😎焦糖脆脆咖啡☕️唔爱饮咖啡☕️嘅森仔今次都几好呢杯咖啡。因为个焦糖脆脆真系极为好味,脆口带点甜,又不会甜到漏😜再配上手调咖啡☕️,够浓郁。而香甜嘅焦糖脆脆,浸林后又另有一番感觉 😍配搭一流🫡整体而言,云石小姐系一间绝对值得encore嘅甜品店。同另一半去影相打卡,享受甜品嘅好去处😘
云石小姐
系返工后,一身疲累忍唔住对自己好好👍🏻
要食返d甜野,所以就揾左间几正嘅甜品🍮店try try😘
甜品店叫做云石小姐,好耐之前已经听过佢个名。

甜品店位于尖沙咀天文台道,也算系几方便❤️

而食物饮品方面,样样也十分精致得睇❤️

草莓芝士汽水罐蛋糕🎂
此蛋糕🍰真系好有新意,用上汽水罐外型。
蛋糕🎂味道十分美味,忌廉香甜幼滑,而
芝士味特浓,再加上新鲜草莓🍓酸酸甜甜😋劲好味!
森仔真系好耐冇食过,咁好味嘅蛋糕🎂
打卡一流😜

冰冰波提子🍇梳打
真心正😜加上薄荷叶,清新感觉爆灯,极度解渴😎

焦糖脆脆咖啡☕️
唔爱饮咖啡☕️嘅森仔今次都几好呢杯咖啡。
因为个焦糖脆脆真系极为好味,脆口带点甜,又不会甜到漏😜
再配上手调咖啡☕️,够浓郁。
而香甜嘅焦糖脆脆,浸林后又另有一番感觉 😍
配搭一流🫡

• 草莓芝士汽水罐蛋糕