2021-08-01
邪恶指数: 🐽🐽🐽🐽好食指数: 🙆🏻♀️🙆🏻♀️🙆🏻♀️🙆🏻♀️通常经过呢间餐厅都会见到出面企左一班人喺度饮啤酒倾偈😆其实佢入面仲有得坐低dine in架,嘢食款式都算多,今次我就食咗:⭕️ The Bronx - mozzarella + sausage + pepperoni + meatball 嘅大大块pizza,啱晒钟意食肉嘅我🙋🏻♀️ 净系睇佢嘅size都已经够兴奋够邪恶,焗得几香,不过个饼底可以脆啲就会再好啲。⭕️ Mussels Bianco - 佢嘅白酒青口有惊喜💁🏻♀️份量算多,个汁调得好好,青口新鲜🤤 可以encore⭕️ Prosecco Fries - 呢个薯条几得意,落咗蜜糖同rosemary,食落甜甜地几特别,唔使点茄汁。
好食指数: 🙆🏻♀️🙆🏻♀️🙆🏻♀️🙆🏻♀️