2018-12-10 417 浏览
食海鲜梗系去麻市滋味馆, 一行10人去食餐劲。 地点真心觉得好难揾, 不过慢慢行就会揾到, 但要穿过街市先揾到呢间野。个人感觉要行过街市先到系有d怕。 一黎到第一碟系黎碟大圣旨, 圣旨大而爽口, 不过份量真系好少。 话晒第一碟野,吾够1分钟就清晒。之后黎碟炸豆腐,都几香口,可能大家好肚饿,成碟又被清晒。 再黎碟贵妃蚌,都算好大碟,不过真心觉得吾新鲜, 仲要好难咬开,d 肉好似橡筋, 食左几只大家觉得吾对路,我出声同老板讲,叫老板换过第碟, 不过梗吾会全碟俾晒, 系换就换左, 不过系俾碟左碟带子。 换左真系吾同d, 带子鲜甜,同头先碟贵妃蚝好好多。最好味系东坡肉, 系好肥,但真好味,入口即溶, 又砌到好靓好有心思。 送饭一流, 真心吾敢食太多。 但一定要推介。
个人感觉要行过街市先到系有d怕。