由于新蒲岗系工厂地区所以中午放饭时段都好多人,不过一入夜顾客就少得可怜🥲之前墙外pepe俾人涂鸦,但店主霸气回应:喷漆可盖不了自由的思想见到餐厅门面已经值得冲入去食,见到角落亦有好多义卖靓靓饰物💛.👓菠菜忌廉汁烤鸡螺丝粉 $58首先,份量都几大份!螺丝粉系果只偏细粒形,不过份量多,但煮得稍为淋左少少。加左豆苗,有好多块鸡件,不过多左少少鸡皮。都几多配料有菇菌烟肉翠玉瓜粒,忌廉汁底不过唔系果种超稠同creamy。评分:7/10👓黑松露野菌烟肉意大利饭 $78份量同样好大份,配料同样有菇菌烟肉翠玉瓜粒,因为系忌廉汁底所以整体感觉似上面个烤鸡螺丝粉,可留意返一齐叫依两个食会几漏😳不过个人觉得意大利饭较为夹味整体好食啲!评分:7/10👓set lunch包热茶一杯 (Latte 补差价$17)有个靓靓拉花,饮落够奶奶泡够厚咖啡味出,系好饮!评分:7.5/10

👓菠菜忌廉汁烤鸡螺丝粉 $58
评分:7/10
👓黑松露野菌烟肉意大利饭 $78
评分:7/10
有个靓靓拉花,饮落够奶奶泡够厚咖啡味出,系好饮!
评分:7.5/10