2018-10-10 866 浏览
你见过Bar开系Commercial Building上面吗?系开始评论尼间酒吧前,容许小弟讲下自己对酒吧既印象。由细个时印象中d bar一系系街头小巷转角位,二系系普通既阁楼上,或者系系一d高级既酒店之中,从来冇谂过竟然有bar会开系Commercial Buliding里面,究竟佢有咩特别之处呢?今日小弟就黎试试尼间隐藏系Commercial Building既bar度,一入到尼间以Whisky为主题既 bar,映入眼帘既就系以蓝紫色为主色调既内墙和蓝色金边沙发,bar内播住70-80年代既欧美歌曲,加上蓝黄相涧既灯光,畀人一种舒适轻快既感觉。对于系写字楼放工后,又想揾地方饮whisky既上班一族嚟讲,尼度都系一个值得谂谂既地方。 同店内既bartender倾咗下计,知道尼度有70几种来自苏格兰既Whisky,对于第一次尝试Whisky既人嚟讲,选择都好多,有少少唔知点样选择好,但bartender好好态度,对于新嚟既顾客,很用心地讲解和推荐顾客可以先试试边只Whisky,于是小弟就选择了Whisky Espresso,因为本身都中意饮咖啡,味道都几好。总体嚟讲今日既体验感觉都唔错

总体嚟讲今日既体验感觉都唔错,希望很快有机会再上黎试试其他whisky!
2018-10-01
用餐优惠