2021-09-05
一班friend想weekend一齐hea下玩下game,又想揾到位置方便、唔限时任你坐、食物又好味嘅地方真系唔易,揾咗多年终于等到喇!星期六晏昼一点半去到冇咩人,Nardo’s cafe 好细心,为我地五人预留左原本比包埸用嘅细房,有多d privacy,真心有d受宠若惊 。我地order左4个tea sets 加1个特色小食拼盘 share 。Tea sets 包一杯$30嘅饮品,意粉同焗饭出乎我地意料中高质,意式芝士焗肉酱意粉、香辣肉肠长通粉、忌廉杂菌烟肉意粉除咗卖相唔错,真心好食!朋友们对香辣肉肠长通粉有好高嘅评价!我地仲叫左蜜糖鸡翼拼薯条餐!特色小食拼盘有饺子、麦乐鸡、鸡翼、薯角、春卷、咖喱角,每款都有4至5件,一班人happy share 就最啱!点少得戏肉board game丫,虽然card 嘅condition都唔算太好,但胜在种类多,我地由两点玩到差唔多六点都净系玩到4款game~ Digital Game 要考计数同策略,一个game仲要大家一齐合作都用左成个半钟!DiXit 同pictionary 都系我哋必玩嘅game! 大家互相串下笑下,咁就渡过左一个愉快嘅周
点少得戏肉board game丫,虽然card 嘅condition都唔算太好,但胜在种类多,我地由两点玩到差唔多六点都净系玩到4款game~ Digital Game 要考计数同策略,一个game仲要大家一齐合作都用左成个半钟!DiXit 同pictionary 都系我哋必玩嘅game! 大家互相串下笑下,咁就渡过左一个愉快嘅周末!
Menu-