2015-09-23 3064 浏览
本身已听闻呢间餐厅出名浪漫格调,环境高档,而且对住美丽既海景,所以系度拍拖用膳,识女仔追女仔一流,而我亦听闻呢度不时都有人求婚,所以我亦选择系度进行,咁场地主管Alan得知我既计划后亦十分帮手,帮我准备又不断配合及参与,比意见,令到进行时果气氛一流,而且亦不忙服务其他客人,做到样样兼顾,最后当然十分成功,而在场人仕亦十分快乐. 呢度食野有高档酒店质素,但价钱相对合宜,适合喜欢浪漫既人系度经常相聚,两款冷或热海鲜桶,又新鲜,又可口,唔会腥,一次叫两款别有一番滋味,每份可以供约4人用,而羊架五成熟完全无苏味及软绵绵,鸡肉沙拉亦十分一流爽口鲜甜,加上叫左支甜白酒亦相当可口,总括来讲,以合宜既价钱,系度能享受一流既海景,一流既场地,一流既浪漫感觉,一流既像Alan及其团队既服务,美味既食物,真系一个约会好地方.趁改建前真系要黎多几次:)
冻海鲜桶
,鸡肉沙拉