2024-05-28 291 浏览
无过嚟一排,原来南洋家又多咗出品,一百蚊三盒𩠌仲多咗选择添,包装亦都进步咗,店长姐姐仍然好友善!呢餐三百蚊有找,算几抵食!印象中,之前系有串烧,依家转咗卤水,仲有我钟意但好少食嘅卤水生肠丶鸡肾,港式街头小食都有之前已经试过佢哋嘅班兰鸡,嫩滑重鸡味,相信佢哋整嘅鸡都唔会差,所以买咗两盒海南鸡,果然无失望,都做到肉嫩重鸡味,配埋黑酱油更惹味卤水牛展呢盒有三块,比较平时食到嘅算厚切,卤得够味,好味!花雕猪手粒入味!估唔到算淋香浓咖喱牛腩BB辣,食到有少少椰香味,啱哂送饭芒果班兰饭 都系$100三盒,自己加热先食,班兰饭比普通糯米饭香,芒果够甜,正!班兰蛋糕 之前未试过,蛋糕有大细件可以拣,我拣咗大件$25,班兰味香,仲好软熟班兰千层糕 & 三色千层糕 一盒三件$25,三色分别系芒果丶黑芝麻丶班兰,记得佢哋有出过姜汁味,都好好味!

卤水生肠 卤水鸡肾

海南鸡
海南鸡

卤水牛展
呢盒有三块,比较平时食到嘅算厚切,卤得够味,好味!
卤水牛展

入味!估唔到算淋

香浓咖喱牛腩
BB辣,食到有少少椰香味,啱哂送饭
香浓咖喱牛腩

芒果班兰饭