2018-01-10
原本系谂住去和田日本料理食放题,点知结业了!劲失望,天寒地冻又唔想再周围揾野食,于是就索性就决定食呢间! 不过......我谂我自己一次性帮衬,应该唔会再回头嘞!《窝贴大明虾1碟6件》4个𩠌之中,我和男朋友都话呢碟系最好,在我角度黎讲,比起凤城既更好,不过价钱偏贵,睇大家舍唔舍得食,质素和价钱成正比既,我诚意推介。《鲍汁北菰鹅掌煲》其实我系想比3粒半星,不过冇得简,$158只得4双鹅掌,仲要唔系全只完整,4只冬菇和一些生菜煎底,鹅掌系淋既,冬菇大只爽口,都比佢过关啦!我都系有果句讲果句既人,唔会刻意踩别人。《荔芋油鸭煲》比起出面食既,佢好似比较多汁(希左D),我自己偏爱杰身一些,芋头和油鸭都唔差,偏咸一些,因为我地唔食饭,所以朋友会更觉得咸了一点,但油鸭就系咁样咸香味道,OK la.....《椒盐鲜鱿》$118比起大排档,价钱贵了好多,而且份量太少,早知唔叫,质素可以,镬气当然冇大排档咁正啦!《黑椒金菰肥牛煲》原先我系点了这个𩠌先,取消后才改叫《荔芋油鸭煲》,点解要取消呢?话明肥牛,唔知点解D筋仲大块过牛肉,仲要系韧到咬唔开有相片为证呀!仲要...仲要唔系一件,如果系只有一件我都放过佢
《黑椒金菰肥牛煲》原先我系点了这个𩠌先,取消后才改叫《荔芋油鸭煲》,点解要取消呢?话明肥牛,唔知点解D筋仲大块过牛肉,仲要系韧到咬唔开有相片为证呀!仲要...仲要唔系一件,如果系只有一件我都放过佢,我夹起每一件都系筋大块过牛肉部份,所以即刻叫...人来 投诉! 我话一系帮我换过佢,一系取消佢,如果我唔出声,呢笔钱就食到背脊骨落,浪费金钱! 投诉比主管听时(白色衫),佢唔系企定定听完客人投诉,而系攞个煲一唔行一路讲,完全冇礼貌可言,我未曾遇过咁既服务员,真系大开眼介! 未描述完个𩠌,话明黑椒,完全冇黑椒味,只有金菰和牙菜,仲要比D咁既筋肉人肥牛你食,咁呢碟野,佢都真系好好赚啰!所以大家千祈要留神呀! 吉野家既肥牛好食过佢好多啰!
我谂香港仲有好多好味既酒楼和餐厅选择啰!真系唔好预我会返转头帮衬了!