2024-11-21
期待咗好耐嘅烧肉放题终于嚟食啦!果然冇令我失望🤩 食过咁多间放题,最后都系最钟意呢间,因为肉质全部都非常新鲜,唔使叫最豪华嘅套餐都已经可以食到好高质嘅肉类👍🏼 今日叫咗D餐: 🧡原条五花腩 厚切嘅五花腩食得非常满足😌 肥瘦比例啱啱好,厚切嘅五花腩可以烧耐啲,表面微微焦黄之后外脆内嫩,正正正! 🧡薄切葱花牛脷 我本身系唔钟意牛脷,但系呢间嘅薄切牛脷一点异味都冇,烧熟咗之后唧少少柠檬汁更加添风味!味道超级清爽🤩 🧡菠萝 男朋友拎咗菠萝嚟烧,点知竟然出奇咁好食!!烧到外皮微焦之后,食落口爆汁,多汁嘅菠萝仲带住微微焦香🤤 🧡薄切牛里脊肉 睇呢个纹理就知好好味😋 粉红色泽仲有靓嘅大理石纹路,轻轻烧完之后就可以食,肉汁俾锁住而且非常嫩口! 各种海鲜类都好新鲜!海虾新鲜又大只弹牙,帆立贝肉质柔软,件件都好鲜美💯 肉类停咗之后仲可以去自助吧枱任拎沙律、汽水、甜品~ 我哋拎咗棉花糖嚟烧,溶化咗之后甜甜哋嘅滋味完美咁结束呢餐嘢😘
今日叫咗D餐:
🧡原条五花腩