2022-05-06
齐柏林热狗店🌭📍 火炭坳背湾街27-31号协兴工业中心地下1A号舖♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎一直都见到呢间热狗店周围都开左分店🙈🌭,咁岩返屋企途中, 见到附近有, 就买个外卖先啦😆。买热狗外卖, 方便又简单😂。🌟 芥末蛋黄酱大薯条🍟 $25一打开盒,竟然系超大盒😮,$25 呢个价钱简直抵呀, 另外个芥末蛋黄酱都几正😍,我钟意。🌟 菊9汽 $18见系新野, 所以试下😂,汽水系银菊露味道,即系菊花味汽水🥤。 味道就唔甜既, 适合唔钟意饮甜野既人。🌟 士林原味热狗 🌭️ $32个包同平时食开既热狗唔同😯,好软熟, 上网一查,原来有自家厂房生产热狗包。个包好大个😂,一定饱肚,我食左三分二都食唔晒啦。🌟 澳式风情热狗 🌭️ $38个包有芝士、烟肉、菠萝🍍、千岛酱、同埋纽纶堡肠, 味道正呀❤️,呢个我都好钟意。$38 真系好抵食。🌟炸鱼薯条🍟 $30就系炸鱼柳+ 薯条🤣, 都系好大盒, 会配埋蛋黄酱 同埋沙律酱既。整体推介指数:❤️❤️❤️❤️🤍之后再㩒下右上角个🔔, 小编定期会为你送上最新资讯☺️谢谢支持。♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎
📍 火炭坳背湾街27-31号协兴工业中心地下1A号舖
🌟 芥末蛋黄酱大薯条🍟 $25