秋风起🍂除左打边炉同BBQ之外,另一样唔可以错过既就紧系食大闸蟹啦🦀相信有唔少人平时都系会买番屋企自己蒸,但系我上次自己系屋企整完之后,唔单止蒸既时候无咁大个炉🔥食既时候都要准备好多野同埋食完都食到周围都系🥹又想食又怕麻烦既,最好就系出去揾食啦。我自己同妈妈食量都唔大👩🏻2个都只系想过下口瘾,所以呢个套餐真系好适合我地🈴️而由前菜餐汤包埋2只蟹再有几款主食同甜品🫚呢个价钱真系好划算呀。🐒秋聚大闸蟹套餐💰$398盏鬼浓虾粟子汤清蒸大闸蟹(2只)(约五两公)荔枝蕃茄伴沙律花枝卷蟹粉小笼包孜然手抓骨浓汤花胶浸菜苗姜米蛋白菜粒炒饭/🆓可以免费升级生炒糯米饭姜茶甜品* 另收茶位费及加一服务费。呢到价钱非常合理之外,食物质素都系款款超水准🍗好似个孜然手抓骨咁真系好惹味,食到尾真系好饱好满足🤭强烈建议大家都去try try,咁就唔洗自己一脚踢都试到丰富大闸蟹套餐👍🏼

🐒秋聚大闸蟹套餐💰$398
盏鬼浓虾粟子汤

清蒸大闸蟹(2只)(约五两公)

荔枝蕃茄伴沙律花枝卷
蟹粉小笼包