2024-02-04
1927 浏览
嗱!今次想同大家讲讲我食咗个色香味俱全嘅大餐,仲要系得咁赞嘅环境中。首先畀个掌声俾佢哋个「招牌火锅」,汤底选择多到我眼花撩乱,最后拣咗个秘制麻辣汤,够晒够劲辣,顶级滋味温暖埋件心!🍲辣度完美,千层肚同金菇落汤几分钟,出嚟𠮶阵口感既嫩滑又爽口,汁水全畀佢吸晒,一啖落肚真系够晒满足。食完热辣辣嘅火锅,就过番嚟烧肉味道。安格斯牛肉只需喺面头轻轻噏一噏,每一啖都咁多汁、咁嫩滑,食得我呼哧呼哧咁卖力。🥩😋转头又食嘅西班牙黑毛猪,外皮烤得啱啱好,有啲嘅金黄色;肉质鲜美又弹牙,啧啧,呢啲食材真系惹味到爆炸!嚟到甜品,自家制花生糊正!滑溜溜嘅口感搅拌得啱啱哋,花生香味扑鼻而唔腻口,老实讲,完场可以有咁滋润嘅味道,真系锦上添花啊!🍨潮州萝卜糕同埋蒸蛋系我心头好,都做得唔错,尤其系蒸蛋,细滑得嚟又够味,喂,真系叫人一试爱上!总结,呢次嘅食体验正,地方够晒企理,服务又得,如果想食得痛快又唔想花得太多,真系一个好选择!