2017-04-05
1950 浏览
呢间一向系我大爱黎嫁啦~作为绿茶爱好者!!!无可能唔中意~呢到d制作水平好高下~可以满足到嘴尖既客!照旧黎碗稻庭先, 食冻野前一定要暖暖胃~虽然餐厅主要系食甜品~但热食质素一样好高面身弹牙~汤底主要系酱油汤~份量合适不会过多令到人无法食甜食.. 沙冰方面, 冰身够幼身同碎唔会令到人好难去吸饮抹茶味超浓~! 好饮~黑蜜焙茶芭菲之前挂住食绿茶类宜加试下第2d我个人比较起上来系喜绿茶多d~呢款甜品比较甜身~多奶类既味~同埋好多非雪糕类既野在内~个人有点不太偏好过甜冲茶系呢到都好讲究, 有埋个时间计俾客人~计时冲几耐, 虽然讲唔上好专业~ 因为茶道仲有更高层次~但系甜品店来讲算系做得好好!呢个系情人节d新产品又系试下^^样貌黎讲算系整得好靓~唔忍心切下去内心系朱古力味~ 味道淡中带甜, 小小苦味如果用%黎形容就40%~50%苦~服务算系唔错~会帮我地后上~换碟等招待都十分周到~!价钱如上~中高水平~
作为绿茶爱好者!!!无可能唔中意~
呢到d制作水平好高下~可以满足到嘴尖既客! 照旧黎碗稻庭先, 食冻野前一定要暖暖胃~
虽然餐厅主要系食甜品~但热食质素一样好高
面身弹牙~汤底主要系酱油汤~份量合适
抹茶味超浓~! 好饮~ 黑蜜焙茶芭菲
之前挂住食绿茶类宜加试下第2d
我个人比较起上来系喜绿茶多d~
呢款甜品比较甜身~多奶类既味~
同埋好多非雪糕类既野在内~个人有点不太偏好过甜 冲茶系呢到都好讲究, 有埋个时间计俾客人~计时
冲几耐, 虽然讲唔上好专业~ 因为茶道仲有更高层次~
但系甜品店来讲算系做得好好! 呢个系情人节d新产品又系试下^^
样貌黎讲算系整得好靓~唔忍心切下去
内心系朱古力味~ 味道淡中带甜, 小小苦味如果用%黎形容就40%~50%苦~ 服务算系唔错~会帮我地后上~换碟等
招待都十分周到~!
价钱如上~中高水平~