我系因为琴晚食完决心要开个ac写篇真实既食评,亦并唔系打手。其实两年前已经去左番本放题,又系见咁多like就去试,结果一啲都唔好食!依家又多间筑地番本放题,又系同样情况,我好怀疑哩两间番本啲like系点黎??首先,又有得食蒸气锅又有得食放题,卖点系几唔错,因为我冇食过其他地方既蒸气锅,尚且唔能够评论太多,只系依旧成旧砖咁既肉系咩一回事?同埋2个人去想个蒸气锅相当细,每次蒸得啲咩?蒸蒸下都冇咩耐性了。。。其次,放题方面,鱼生有粒蚊系咩事?见到之后已经唔敢再叫多round鱼生。跟住有啲熟食已经算ok架喇,对味蕾好有冲击,食完淡矛矛既蒸气锅再食翻啲煮得咁咸既野食,系别有一番风味既!跟住要讲既就系佢既蚬系我食过最细只既蚬,但又好神奇可以有好多沙有沙唔出奇,但系啲蚬真系相当唔足月 我食紧啲咩?!唯一可赞既地方系佢既服务系好好,但坦白讲完全弥补唔到食物既质素。系意见书写唔晒我既意见,但希望番本老细改善下食物质素多过走去淘啲like番黎(唔知系咪淘,但真系十万个唔明白你啲like点黎?)其实系香港食野,得过且过,我都废时走去写食评,只系好睇唔过眼依个番本集团!希望大家唔好再比佢既正评欺骗!完。

跟住要讲既就系佢既蚬

系我食过最细只既蚬,但又好神奇可以有好多沙

有沙唔出奇,但系啲蚬真系相当唔足月 我食紧啲咩?!

2017-04-07
  • 维记糯米滋已是最好