2019-01-11 65 浏览
适逢友人生日,相约饭聚庆祝,碍于各人放工有异,在开饭啦发现千贺,有6.5小时放题,决定同去一试。可惜到book枱时,打左几日电话及what都冇人回应!正想放弃另觅食场之制,另一友人成功book到枱,于昨晚连同生日友人前去,入到坐大家异口询问职员,为何咁难book位?长期冇人接及回,对方解说因食物太好食且平,因此甚忙,接听不及。大家听下心感冇去错地方啦,场内果真多人,食物亦多款,环境亦清洁如酒店般,但一切原来系错觉!坐位是卡位为主甚不方便取食物及上厕!首先来个人数鱼生,卖相及鲜度不错。及后再来一盘新鲜海鲜,只偶意贝类有沙。到上火㶽食物,海布汤底如水,安格斯牛平平无奇,其他食物只属酒楼货式,且服务员服务极差!每人都是转头,一转就冇回头才真!其他熟食亦只是甚无特别,但惊喜最终出现,见人大叫有蟹,本人几经辛苦拎到一D,回席一尝,果真有惊,但冇喜!咖哩蟹有咖哩味,且多左一D霉臭味!到埋单找数时,5人要$1613,我哋询问职员生日不是有折吗?对方答道要在订位时讲明,且职员回覆才作实!分明取巧,我哋话有,对方话冇!做生意做成咁,一次亦冇回头啦。到今早各人互联下,得知全部有屙,本人亦有呕添,全部都发生
分明取巧,我哋话有,对方话冇!做生意做成咁,一次亦冇回头啦。到今早各人互联下,得知全部有屙,本人亦有呕添,全部都发生在熟睡中,兴幸未致要入院,以呢个价钱,大把选择,奉劝各网友勿贪6.5小时。
2019-01-10
庆祝纪念