餐厅: 牛奶冰室 (銅鑼灣廣場二期)
资讯:

2023-07-30 530 浏览
今日30/7 (11:15)在cwb 广场2期等马位,一心食早餐,当时有几个人等紧,到11:16分左右,waiter say breakfast 已经停左,因为厨房做唔切,都念住算,继续等,因为要返工赶时间,唔想再行,一入到去坐,因为要scan QR Code 先可以 order foods, 一 scan 只见到早餐还在有,但waiter 又说已 stopped, 完全唔知可以叫什么,因为其他 menu 又没有选择,最最奇怪是,我被迫叫左常餐,其实讲真,常餐的食品,跟本同早餐食品完全一样,点解 waiter 话厨房做唔切 ,但常餐还可以叫,呢样想极都唔明,完全一肚气,应该唔会再帮衬,常餐已经唔系平,都要成56元,而早餐只是40元,常餐同早餐食品完全一样,跟本没有分别,点解会话要停早餐,早餐跟餐牌是去到11:30 ,时间都未到,完全嬲爆