2016-12-14 620 浏览
之前有晚同屋企人两个人来PIZZA HUT食DINNER, 适逢是星期二就叫咗个星期一至四先有既$138芝享餐~ 呢个芝享餐写明系2-3人用的, 但我们仍然怕唔够食而加$20转大批.第一次食"海陆盛宴"呢款PIZZA, 拣了芝心批底, PIZZA是千岛酱的, 配料上有虾,有鸡肉粒,辣肉肠,蘑菇, 粟米,  个PIZZA味道都几好, 口感又丰富, 最正系个芝心批边都几多芝士~ 除左个PIZZA, 个餐仲有8只原味鸡翼同两个蘑菇忌廉鸡汤, 一向觉得他们既原味鸡翼系好食过辣味鸡翼的, 所以即使我俩嗜辣的人也叫了原味呢, 今次水准仍然不错, 不过怕油腻的话就唔好点了. 蘑菇忌廉鸡汤都系保持水准, 质地几稠几creamy, 所以饮埋个汤都好饱了, 最后食剩两件pizza 第二日做早餐眼阔肚窄,早知唔洗转大批
眼阔肚窄,早知唔洗转大批
2016-12-06