朋友生日. 唔知食乜好, 之前有人同我讲过呢间唔错, 咁就去试下~一到去! 哗! 咁多人排队既? 原来佢唔会派飞, 要人企系佢门口到排队. 你要食就要企系出门到等我唔多钟意呢个安排. 因为好热同埋条路好窄好逼. well, 再加上我地不停咁望入去间餐厅到, 搞到坐系近窗既个几位食客有d唔自在.等左约15分钟就入到去. 都唔系好耐~ 唔错啦~餐厅都几细, 坐得唔多人, 但有好多侍应, 所以service还好.我地见到好多款, 有dd花多眼乱, 所以就求奇叫左4样野 (但我唔记得d食物既exact名):1. 牛魔王焗饭: 一个焗饭有2款牛肉, 一个系咖哩, 一个唔知系乜野. 其实我就食唔出呢个焗饭有2款牛肉. 有少少辣~ 都ok既.2. 焗三文鱼天使面: 几好味㖞! 不过d三文鱼就少左dd. 多d就好d啰. 同埋我嫌佢dry左dd. 多返少少汁会好味d~3. 拿破仑焗饭: 普通到我完全唔记得我有食过咁. 我净系记得呢个有好多海鲜. 系白汁黎既. 之后冇其他印象喇. 4. 芝士mushroom肉酱薯茸: ok. 不过呢个系小食, 比较细碟.general: 1至3其实都唔多大碟, 我同2个f
一到去! 哗! 咁多人排队既?

我唔多钟意呢个安排. 因为好热同埋条路好窄好逼.

等左约15分钟就入到去. 都唔系好耐~ 唔错啦~

general: 1至3其实都唔多大碟, 我同2个friend都只不过岩岩好. 比较大食既就可能要叫多几个喇.
另外我地有加$8, 叫左个虾鱼翅汤. 都几得意. 红汤黎既, 入面有半只虾同埋d鱼翅. 不过稀左d. 味道还好.

本来我地有买到个蛋糕, 谂住系呢到食埋, 点知佢话切饼费要$100
咁即系叫我地唔好系到食.
well. ok. 大家以后就小心d喇.

服务唔错, 上食物速度都几快. 所以翻台速度都几快. 唔需要等太耐.
不过唔多干净, 卫生要扣分.
不过d食物真系好细碟, 我认为有少少唔抵~
2009-09-25
庆祝纪念