招聘中
薪金面议
28天前
2022-07-12 433 浏览
西湾河港铁站附近最近开左间新野,通常新野都会吸引一班街坊去食。所以都预左要排队等位。星期六中午时段都等左超过15分钟。😋软壳虾星洲喇沙米线 $78 都算好大碗,两只烧虾系另外上碟的,都算新鲜,又唔会太细只。一般喇沙既材料有鱼旦,鱼片,豆卜,糖心蛋,米线系超多既。汤底都系好味既,但系又唔会好有惊喜,话好好味,但又唔系难食咁。平平冇奇咁啰。😋招牌海南鸡饭 $78都系一般海南鸡既滑,但又未系好特别,不过份量系比较少同细旧就系真既。个油饭就唔合格,偏硬同埋冇乜香味。所以都冇乜好讲。😋桔仔话梅水 (跟餐+$3)不过不失,最好味系粒话梅。个人黎讲都觉得偏甜。叫做系哩头冇乜坐得舒服既餐厅,装修系ok既。但要排好耐就可能未必值得,都系一般货仔,但都可以一试。⭐️⭐️⭐️/5星满南岛 (西湾河)西湾河筲箕湾道143-145号大来大厦地下B号舖及地库#饮饮食食 #食好西 #周围玩 #周围食 #介绍返 #餐厅推介 #美食 #香港美食 #西湾河美食 #喇沙 #海南鸡饭 #南岛 #东南亚美食 #yummy #hongkong #hongkongfoodie #hkfoodie #hkfoodblogger #dinn

😋软壳虾星洲喇沙米线 $78

😋招牌海南鸡饭 $78

😋桔仔话梅水 (跟餐+$3)

不过不失,最好味系粒话梅。个人黎讲都觉得偏甜。

⭐️⭐️⭐️/5星满

南岛 (西湾河)
西湾河筲箕湾道143-145号大来大厦地下B号舖及地库

#饮饮食食 #食好西 #周围玩 #周围食 #介绍返 #餐厅推介 #美食 #香港美食 #西湾河美食 #喇沙 #海南鸡饭 #南岛 #东南亚美食 #yummy #hongkong #hongkongfoodie #hkfoodie #hkfoodblogger #dinner #saiwanho